abLooOL píše:newim ale mozno sa opytam kravinu ale treba umyvat fajku po kazdom pouziti alebo nie???
wostrey píše:Ja cistim komplet faju pred kazdou shisha session. Hned po akciii sa mi nikdy nechce
elferi píše:A co takto cistiaci citronik? Nik neskusal?
Mne to bolo poradene v jednej cajovni - prosto si kupite citronovy koncentrat (v potravinach citronelko alebo nejak tak - cena cca 15sk) nasledne ho rozpustite vo vode (tazko povedat presny pomer - daval som polievkovu lyzicku do zavaraninoveho pohara coz je cca 0.7L) a nasledne preplachoval fajku - najme slauch (najcastejsie sidlo necistot) a to tym stylom ze trosku nalejem zaroven druhu stranu utesnim prstom a nasledne krutim bucham a uz len vypustim a kukam na tu zeleno hendu nadheru co sa vali ...
Viem ze hadice by sa mali umyvat len tie kaucukove, nakolko tie "papierove" sa tym nicia ale ked sa vam nahodou stane ako mne ze jeden expert si nalozi poriadne tabaku este k tomu mätoveho...prosto slach sa stal nepouzitelny-tak som ho precistil citronadov a vuala opät to slape.
Späť na Máte problém so svojou SHISHOU
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia