Site admin píše:to bohato staci 48cm na prenos akurat neni to velke taku velku som mal prvu fajku a v pohodicke bolo super
p0casie píše:no ja som to nepisala ako nieco co som pocula, ale ako nieco co poznam, kedze mam aj velku aj malu doma...ked chcem jemnejsie nieco pripravim malu, ked si chcem poriadne "zadymit" tak velku...samozrejme ze to zavisi od mnoho inych faktorov ako tabak, uhlik, lad, mlieko atd....no mnoho mnoho.....ale vacsinou mi to takto funguje
foogle píše:p0casie píše:no ja som to nepisala ako nieco co som pocula, ale ako nieco co poznam, kedze mam aj velku aj malu doma...ked chcem jemnejsie nieco pripravim malu, ked si chcem poriadne "zadymit" tak velku...samozrejme ze to zavisi od mnoho inych faktorov ako tabak, uhlik, lad, mlieko atd....no mnoho mnoho.....ale vacsinou mi to takto funguje
podla mojho názoru výšku 48cm nemôžme radiť k tým maličkým, nie?
p0casie píše:foogle píše:p0casie píše:no ja som to nepisala ako nieco co som pocula, ale ako nieco co poznam, kedze mam aj velku aj malu doma...ked chcem jemnejsie nieco pripravim malu, ked si chcem poriadne "zadymit" tak velku...samozrejme ze to zavisi od mnoho inych faktorov ako tabak, uhlik, lad, mlieko atd....no mnoho mnoho.....ale vacsinou mi to takto funguje
podla mojho názoru výšku 48cm nemôžme radiť k tým maličkým, nie?
Ja som nikde nespomenula ziadne cm...ja len vseobecne som pisala... mala/velka
Späť na Neviete akú fajku kúpiť
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia