no ja som mal aj snupaci tabak aj zuvaci takze to mozem porovnat zo spotrebitelskej stranky :)
pre info zuvaci tabak je trocha mokry, nelepivy, zoberie sa kusok medzi prsty a vopcha sa pod hornu alebo aj dolnu peru. je to dost haluz, hlavne na nudnych hodinach v skole sme si to parkrat dali, nevidno to, nesmrdi to, len z toho kusok stipe pera, ale da sa to vydrzat. po par minutach, tak 3-6 minut to zaucinkuje, troska sa z toho mota hlava a vseobecne mate chut smiat sa na sprostostiach. neviem kolko to ucinkuje lebo ja som to furt vyplul po 15-tich minutach :D
snupaci tabak asi vsetci viete co je, u nas sa to da normalne kupit v trafike. normalne si natiahnes ciaru a snupnes kus do nosa. ucinky tie iste ako zuvaci tabak, len podla mna silnejsie a ucinkuje to hned, ale stipe z toho pre zmenu nos :)
raz sme dali v skole dvaja tristvrte balenia a dost haluz to bola
tieto vecicky sme skusali hlavne v skole ked bola nuda, tak sme mali vsetci show. nepostrehol som ze by to bolo nejak extra navykove.
co sa tyka skodlivosti, skodlivejsi je podla mna vzhladom na vstrebavanie snupaci tabak, ale v porovnani s vodnou fajkou by som asi radsej dal vodnu fajku
..:: just keep smoking ::..