nemyslel som presne zavit. ten je jasne ze spinavy. to neriesim. ono presne to o com hovorim je navarene na telo fajky a z toho ide zavit. a vyzera to presne ako..sakra aj so slovom nenapadne ma. prikladam foto na ktorej by malo vidiet to o com hovorim
co sa tyka toho ze si mam tovar po prevzati skontrolovat. nenapadlo by ma ze obchod ako tamten specializovany na VF ma v popise produktu vysku inu ako je realita. Odpisali mi ze bohuzial to su udaje od vyrobcu a v ich sile nie je merat kazdu fajku. Ze ano fajky ktore merali tak bol zisteny rozdiel 2-3cm bezne v oboch smeroch! a konkretne pri mojej fajke 6cm a ja som nameral 8cm. V tomto pripade je to chrapunstvo od vyrobcu ze nevie vyrobit nieco co opisuje a doslova kazdy kus je jedinecny :D . To ako keby som ja predaval 25kilove vrecko lepidla a v skutocnosti by malo 20kg, potom 22 a niekdy aj 28 kilov hh. potesilo by vas to? No mna nie. Fajku nejdem vraciat ani nic, uz ju pouzivam a zistil som to neskoro, a aj keby tak ju nevratim pretoze fajku som potreboval Peniaze od nich nepytam, pytal som si len vysvetlenie ktore som dostal.
EDIT\\ ked na to pozeram, ved to je hrdza, nie?!
EDIT2\\ uz ma to napadlo to slovo, skrutka ;)