ja sa nejaky ten rok a pol ucim na gitaru.. som samouk a ide to trochu pomaly ale zatim som spokojny.. no ale dakedy by som siel dakam len tak s fajkou, nejakymi spekackami, pivom.. a zahral si s niekym na luke
No na gitaru som sa snazil nejaky cas, ale neslo mi to.
Devat rokov som trapil harmonikou mojich susedou a chvilku aj bicimi....tot vsjo...momentalne na nicom :(
Cez dovolenku idem na splav tak beriem ustnu harmoniku tak som zvedavy ci na tom nieco zanotim :D nema niekto skusenot?
ja som si tiez kupil pred casom harmoniku ale zatial som sa k nej nejako nedostal.. ale je to fajn ku gitare a taboraku.. minule som skusal a aj ked som na nej hral len 2 akordy dokolecka tak to k tej gitare proste islo :D
Sice je pravda, ze bongo mam, ale nezahram na nom ani hovno
Musim skusat najprv..
Ale na zraz by som zobral to by nemal byt problem, ak na nom dakto zahra..
Ja mám ústnu harmoniku a viem na nej zafúkať také jednoduché pesničky (ak som ešte nezabudol) - 70 sukien mala, A je to (ale nie tú hlavnú znelku, ale ten jednoduchší motív) a tuším som vedel aj Keď si šťastný.. Dlho som už nehral, tak neviem v akom stave sú momentálne moje schopnosti, mal by som pocvičiť ;)
ja sa ucim robit hudbu ces fl studio a vlete kupujem klavesi take elektricke (robim hip-hop a ten sa inak asi neda robit len pc)
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.