Moderátori: garant, remus, wladas
garant píše:http://vodne-fajky.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=7_23&products_id=16 ja som si tieto objednal kazdim dnom by mali dojst ale myslim ze ja ja pojdem do sv vojtecha ale nevim de v BB je sv vojtech poradte mi dakto:D a nemaju tie zo sv.... v sebe daake skodlive latki viete ze tam je to jedno do kadidla ale na vidnej by to mozno nemalo byt
debo3000 píše:v ba su min 2 obchody sv. vojtecha v starom meste ale v jednom uz kvoli nam chcu povolenie od knaza a v druhom musime hovorit ze ich pouzivame na historickom serme. Budem asi nuteny naist nejaky dalsi obchod v okoli :( Neviete nekdo o nejakych dalsich v ba?
Miso225 píše:Najlepsie co poznam je riadny uhlik z krbu. Ziadna chemia, iba rozpalene drevo. Vydrzi sice max 10-15min ale ta chut je neporovnatelna s akymkolvek uhlikom. Nevyhoda samozrejme - kto bude kurit v peci alebo krbe, nebodaj palit vatru kvoli uhliku... No az budete niekde na chate urcite vyskusajte!
ceero píše:
tu v BB sa daju kupit okolo tych 70sk za 10 kusov, zapaluju sa asi polminutku a celkom solidne aj horia, takych 35-40 minut
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia