lebo si ho robil ty ?
co ma vlastne fajcenie fajok spolocne s rastafarianmy >? mic , rastovia su spojeny s ganjou, preto neni vhody a tie dva s ahodia viac
nO ale teraz je urcite forum sviezejsie a lahodi viac ako oku ako predchadzajuci dizajn.
Ale 100 ludi,100 chuti. A kkt je ten,kto chce vyhoviet kazdemu,tak hovori jedno porekadlo.
Tento design je sice celkom pekny ale moc svetly ja by som navrhoval aby sa do vyberu pridal este jeden design moze bit taky isty ale v ciernom prevedeni aby proste bol tmavy , pretoze ja tu chodim prevazne vecer a to je moc svetle toto
dobre, no mne sa viac paci ten zeleny header, avsak cakal som ze date navrhy na farbu. ale co uz, nic sa nedeje, upravil som farebne ladenie aby sedeli do daneho stylu. tak mate moznost porovnat.
keby ste boli taki mili a reagovali este kym je to v stadiu navrhu...admin sa s tym trapi a az potom podaktori pindaju
netreba nic menit dobre to je ako to je a mozes is nastavit este jeden zvhlad taki modri mne osobne sa ten paci viac a aj ten obrazok co je ktomu je podla mna krajsi ale aj ten povodni bol pekni a aj obrazok pohode nemente us nic
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.