noo zvonku nie ale zvnutra hej proste je tam taka hlina odliata stvrdnuta obalena v alobale a je to len do polki taka somarina tam aby nebol taky velky
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
ee ked odtial vytrhol kvety tak tam ta hlina ostala lebo sa mu to nechcelo cistit on iba nasypal tabak na vrch a sa mu zapacilo fajcenie korienkov ktore v tej hline ostali
dementii kvety sa nepestuju v hline ale zemi a ja tam mam cervenu hlinu
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
mam novu hadickuu s pumpy nakoniec som dal pero aby to bolo na konci take ako na oroginal hadiciach
dikyy no prenasanie pohodaa len teras sa dost lahko zvali ked stym kazdy taha a ja us mam fobiu s padov tak som si urobil ja podtavec
a proste vyrobit si peckovu vodnu je vecie potesenie ako si ju kuupit ja som us aj rozmyslal nad koupou ale nelaka ma to apsolutne lebo aj ked ju dakto uvydi najskor srandicky potom nalozim a us chvalia ze lepsia ako v cajovni