Nejdem ju kúpiť ihneď, a možno aj idem, ide v podstate o to, že potrebujem poradiť.
Momentálne mi najviac oku lahodí táto Aladin Fire 71 cm
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... ucts_id=85
Moja otázka ale je, či nie je zbytočne veľká, lebo ja pofajčím aj doma, ale väčšinou chodím na párty a oslavy ako chodiaca vodná fajka. Taktiež na rôzne chaty s priateľmi atď... Alebo mám zobrať 58ku. Ten rozmer je v rozloženom stave nie ? To znamená, že transportná dl´žka je trochu menšia lebo dám dole korunku a vázu ?
Druhá otázka je ohľadom druhej hadice. Počul som o adaptéere, ktorý z poistného ventilu spraví konektor na hadicu. V tomto prípade ale treba upchávať druhú hadicu, keď prvý ťahá, takže použiteľné ale nie veľmi praktické. Niektoré fajky s 2mi hadicami majú napísané že majú samoupchávací mechanizmus. Pri týchto som si však poistný ventil vôbec nevšimol. Čiže keď si kúpim 2 hadicovú, tak absentuje poistný ventil, lebo je to automaticky upchaté ?
Neexistuje nejaký adaptér z poistného na hadicu, pričom by sa ale zachovalo upchávanie ? Ćiže by tam bola nejaká gulička ako v poistnom, dík za rady...