hej a proste tak idealne som to nalozil us sa tesim ked budem mat znova taku fajnu inak je dobre si to dobre nalozit aj ked to zabere viac casu ale vysledok je perfekny
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
no neako ti posty behaju a co sa tyka toho nakladania nepamatam ze by som to takedy nabijal ako keket vzdy tomu venujem kopu casu aby bol dobry vysledok ak si az teraz na to prisiel ze preba aj dobre nalozit tak ....
sak ja som vedel ze to treba dobre nalozit ale furt som nevdel aby to malo ten spravny smrnc a aj ked sa mi to podarilo nechtiac tak som to us nevdel znova tak urobit ale teras us vieem :P
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
nedalo by sa obrazok sem hodit pls bo nwm jako je to myslene ten kruzok ze len taky obvod abo ze dam taku hrubu vrstvu alobalu abo jako je to myslene ??
hej aj toho fotku este mozno dakedy dam vtedy som nato zabudol
HULK píše:este ked nabijas tak na listocky das alobal a spravis dierky parkrat kotunkou potras
Potriast korunkou? Nejde predsa o to, aby sa tabak nedotykal alobalu? Ked to potrasies tak sa ti ho polovica na ten alobal nalepi a mozes fajcit spaleny tabak hned od zaciatku. Nech sa paci.
Neviem, v podstate je to podľa mňa jedno, aj keď pohrkáš. Má sa to prevzdušniť trocha, a on teplom spadne alobal, ale aj tabak zmenší objem a podla mňa "stečie" do korunky.