Zdravim.
Pred asi pol rokom som kupil tuto srandu za asi 400 sk. Vraj je to urcene na zapalovanie Coco-brico v nudzovych pripadoch, respektive na dobre prepalenie RZU. Naplnili mi to v obchode, kedze to bolo prazdne. Dosiel som domov, ze rozpalim uhlik kokosak. Mi to na to jedno naplnenie vydrzalo asi 5 minut v kuse horiet na strednom az maximalnom plameni. Aj ked 5 minut je obdivuhodne. Som si povedal ze asi nie je do plna. Tak so mna dalsi den kupil nejaky plyn do zapalovacov. Vtedy som sa trt vyznal, a dnes uz viem ze to bol asi plyn do tych klasickych na cigarety za 5 sk, co nie su tryskove.
Naplnil som to asi 5 krat, ale vzdy to vydrzalo maximalne 30 sekund. Pri plnom plameni. Pri nizkom neslo ani zapalit. Len fucal plyn ztade, skrtlo ale nic.
Tak som zamieril do smokeshopu a poveadli ze mam kupit UNILITE do tryskovych zapikov. Som to zobral, ta ne ? Naplnil a nic sa nezmenilo. Na nizkom plameni sa to stale nechce rozhoriet. Na vysokom to vydrzi dost malo. Maximalne minutu. Za jeden vecer som to asi 3 krat naplnil tym UNILITEom. A to som zapalil par ludom cigaretku, dake kubanske mini, 2 RZU, a 1 dominikansku cigaru. Proste nic.
A moj druhy problem je, ze tam zhora ked kuknete je taka tryska. Stale sa mi vysrobovava / vykruca a zacne sa to kyvat. Tak vzdy do trysku pichen vidlicku a zatocim naspat.
Robi to aj vam ? Ako plnit konkretne tento zapalovac, respektive ako sa plnia ine/tryskove zapalovace ? Tak aby to aj vydrzalo. Vzdy som si myslel ze ludia co to nevedia naplnit su kkti. Sak co je na tom, ze prilozim flasku plniacu a je. Ale nejak mi nejde. Dikz za rady.