od Miso225 » Pon Feb 02, 2009 6:59 pm
Co si pamatam par rokov dozadu s tabakom to tu bolo biedne. A viete co? Stale je! Okrem toho ze je u nas prehnane drahy je aj nekvalitny. Nasa mentalita - kupim najvacsi sit za 5 sk a predam za 500. Dost som cestoval tak som si zacal vozit tabak z Prahy. Lepsi vyber, lepsia kvalita, lepsia cena. Mozno uz len preto ze tam to "fici" viac a tym padom nemaju v obchodoch odstate vzorky. Potom som zil isty cas v UK a tam to bolo zas o nieco lepsia a dokonca aj lacnejsie. No stale to nebolo ono tak som skusil objednat si tabak z smokinghookah - US stranka. Este stale som bol v stadiu experimentovania a nemal som vyhradenu ani znacku ani prichut tabaku. Tak som urobil velku objednavku z kazdeho rozka troska. Jednoznacne som fanusik Al-Fakher tabaku. Zo vsetkych co som kedy fajcil bol jednoznacne o triedu lepsi. A to som snad vyskusal vsetko. Neskor som este vyskusal doniest tabak z Egypta, ale nic moc. Odvtedy kupujem priamo z fabriky Al-Fakher v SAE. Da sa to legalne doviezt, netrva to dlho, nestoji to vela a kvalita je bezkonkurencna. Ak by ste mali niekto zaujem pozrite moj topic v tabakoch. Nie je to inzerat ani reklama len pokus zohnat viac ludi na spolocnu objednavku...