Tak tu je moja prwa a jedina homemade fajka vyrobena s flaski od metaxy, 2 stuplou udrbanych zo skolskeho labaku a a metrovej medenej trubky.
Je v nej vela miesta na dym tazke dava klavitne husty dym jedini problem ze je trosku nestabilna.
kusok blba kvalita.. scoho mas hadico urobenu ci to je original?
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
medou sa robia vodovodne rozvody este teraz, resp. teraz sa pouzivaju ako najkvalitnejsie... keby bola jedovata tak by sme to tam asi nepchali, no nie?
tak ja neviem ale to som proste niekde videl nieco take ze napriklad v antickom rime pouzivali na makeup zmes medi + niecoho a potom z toho mali otravy atd.
presnejsie 1083,05 ...tak ked to semtexko tvrti tak ej to urcite pravda on je profik v tychto veciach:D