Moderátori: garant, remus, wladas
martinpn píše:fajku ti nezhabu tu si mozes doviez ale urcite nie v prirucnej batozine b to by mohli brat ako zbran mozes stym niekoho ohrozovat a aj tak v lietadle fajcit nemozes radsej neber tolko handier a zober viac tabaku bo tu sa nedoplatis to mi ver
nada@ píše:ja som s vcera vratila z egypta kupila som si strednu vodnu fajku ale uz taku lepsiu mala filter s 5 otvormi a lepsiu hadicku ovela kvalitnejsiu. po dohadovani ma vysla na 35 dolarov so vsetkym a dvoma skatulkami tabaku. ( cca 700 sk) na letisku som musela kovovu cast preniest do kufra sklenena cast sa prenasat moze. myslim ze tabak nie je limitovny mala som 5 kartonov a v pohode som presla. je tam velmi lacny v 1 kartone bolo 10 skatuliek po zhruba 45g. jeden tento karton ponukali za bud 20 ale vacsinou za 25 egyptskych libier ( 1 libra - cca 5 sk ) zjednala som to na 15 libier za karton cize 5 kartonov ma vyslo na 10 EURO. na slovensku by som za to kupila 1,5 krabicky v egypte 50 krabiciek. pripominam, ze to bol tabak znacky El Nakhla cize jeden z najkvalitnejsich, oni vraveli ze najlepsi.
Myscho píše:Kvalita sa da zistit. Ono treba sa poriadne pozriet na logo firmy...napriklad EL Nakhla tam mala zopart napodobenin ale ked si clovek dobre pozrel logo tak zistil ze to neni ono... no ja som kupil tabak v Egypte este lepsie karton za 12 EL a mna vysla EL na 4sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia