nahulena mahuliena píše:ale s tymi podnikmi, tak vcera sme boli v jednom podniku v BA, a len tak sme sa spytali ze ci si nemozme zapalit VF a oni ze v poho, ze pokial tam nebudu drogy tak im to nevadi (teda ide o to ze to oblo vonku na terase)
takze ked chcete fajcit tak pridte k nam do bratislavy;)
v ktorom bare? lebo nam zakazali U kozla hulit aj vonku, paradoxne uz niekolko krat sme u nich dole v pivnici hulili a raz vonku. Potom to prislo, nepochopil som vobec preco lebo naokolo sa dymelo jako z komina..mal som 100chuti si sadnut do vedlajsieho baru ktora bola tesne vedla a hulit tam..
Ale na obchodnej v Kastume(tu sme zacali hulit z vlastnych fajok :) ) sme trebars kedysi nemali s tym problem, dokonca si casnicky potiahli a uz nas aj kvoli tomu poznali, ani objednavat sme nemuseli uz vedeli co xceme :) ach stare dobre casy :)
EDIT: napadlo mi este jeden podnik ale uz neviem ako sa vola. Boli sme tam oslavovat kamosove narodky. Spytal som sa ci mozem a oni ze nejde im vetranie, az vtedy som pochopil preco je tam husty cigaretovy dym...
toto nikdy nepochopim, cigarety v pohode az tak ze sa tam dychat neda (nemam rad cigarety a som nefajciar - som hulic VF ;) ) nehovoriac ze od toho smrdis poriadne :)