no nazdar, pocuj mohol by si zriadit novy topic...nieco ako homemade, a podsekcie fajky, tabaky atd...myslim ze vela ludi vratane mna fusuje egyptanom do vyroby :D
zoznam obchodov - viem ze to moze byt brane ako reklama, ale nezaskodi to zaujemcom (teraz som sa napriklad dozvedel ze fajka ktoru som hladal je v nejakom meste, je to dost problem ked je vascina shopov len kamennych)
recenzie zbytocne kazdy vecsinou kupi v egypte nikto tu zatim enam rovnaku a da sa to vyvorit vo volnej diskusii aku mate fajku a co na nu hovorite
a oych obchodoch bolo to tu ale neschvalujem viem preco a nechcem o tom diskutovat ak napises kupil som ju v zahulime uvidime alebo vo smokeshope OK ale nie mat na to temu obchody
Mozu si dat banner. :D
Ale inak nikdy som to nepotreboval a sakra dneska som si nieco chcel z bongoshopu objednat a boohovy som nevedel tu ich stranku a myslel som ze tu najdem.
Inak recenzie ani nie,skor dojmy a skusenosti k fajy.
no ja by som mal napad jeden ale neviem to je asi somarina ze by sa dala taka tema a ze tam by sa davali nase fotky vydea s cajovni a kadejakich posedeny z vodnou ale to sa asi neujme neviem